fredag den 1. oktober 2010

Fagforbund efterlyser Collstrop-ansatte

I et læserbrev på Dagbladet Arbejderen og i en artikel på Sjællands Nyheder kan man i dag læse, at fagforbundet 3F efterlyser tidligere ansatte på Collstrop, der kan fortælle om arbejdsmetoderne på virksomheden.

Hverken grunden i Brabrand ved Århus eller grunden i Hillerød er blevet ryddet for giftigt affald fra produktionen, og da det er meget giftige stoffer, der er blevet arbejdet med, søger 3F tidligere ansatte, der har været i berøring med giftstofferne og som kan have pådraget sig skader, der aldrig er blevet anmeldt eller anerkendt, siger Michael Liesk fra 3F Frederiksborg.
- Stoffer, der er meget giftige. Stofferne kan give skader på mennesker som kræft, fosterskader, genetiske skader, luftvejsskader, nyreskader og nerveskader for blot at nævne nogle af de mange katastrofale følger, der kan være forbundet med at arbejde på fabrikkerne, fortsætter han og fortæller, at stofferne er blevet anvendt fra begyndelsen af 1960 og frem til midt i 90'erne.
3F vil gerne i kontakt med folk, som har arbejdet på en af Collstrop-fabrikkerne, transporteret affald eller har været med til at nedgrave affald på grunden.

Hvis du ved noget, så kan du henvende dig til:

3F Frederiksborg
Telefon 70 300 808

Michael Liesk
Telefon 60 217 011 eller 70 300 808
E-mail: michael.liesk@3f.dk

Læs hele artiklen på sn.dk: Fagforbund efterlyser Collstrop-folk
Se læserbrevet på arbejderen.dk: Har du arbejdet for Collstrop?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar