fredag den 12. november 2010

Flere prøver og mere regnvand

Konsulentfirmaet Niras er igen i dag i Langdalen for at tage prøver nedenfor den arsen-forurenede Collstrop-grund. De jordprøver Niras allerede har taget i Langdalen, afslører at arsenforureningen har bredt sig til skrænten bagved giftgrunden.

Niras tager prøver i Langdalen nedenfor Collstrop-grunden. Foto: Bo Christensen

Det har regnet siden i går aftes, og Collstrop-grunden er igen dækket at regnvand, som løber mod Langdalen i den sydlige ende af grunden.

Grunden er igen dækket af vand. Foto: Bo Christensen

Sådan ser den sydlige ende af Collstrop-grunden ud i regnvejr. Langdalen ligger bag træerne til højre. Foto: Bo Christensen

2 kommentarer:

  1. Hej Bo.

    Det er en fremragende blog du har lavet. Jeg har selv sat mig lidt ind i sagen (mest omkring Collstropgrunden ved Esrum sø), da det er et område jeg tit vandrer/fisker i. Ufatteligt at et firma som Collstrop kan slippe afsted med at forurene vores fælles miljø så massivt, uden at skulle stå til ansvar for noget som helst. Fortsæt dit gode arbejde.

    Med venlig hilsen
    Jens Vonger-Lauesen
    Nellerupgårds Allé 10
    3250 Gilleleje

    SvarSlet
  2. Hej Jens

    Tak for rosen.
    Og ja det er utroligt, at det kan få lov til at foregå på denne måde. Myndighederne har uden tvivl sovet igennem rigtig mange år i forbindelse med Collstrop.
    Lad os håbe at 3F får lidt held med deres arbejdsskadessager, så Collstrop bliver holdt ansvarlig for bare en smule af det svineri, de har lavet.

    Vh.
    Bo Christensen

    SvarSlet